Ramen

Onze ramen

Wij zijn uw aanspreekpunt voor ramen op maat in houtpvc en aluminium.

Tevens plaatsing van horren of screens mogelijk.

Nieuw!

steellook

Ramen in steellook

aluminium

Aluminium is een zeer sterk materiaal, het barst of rot niet en het heeft een strakke uitstraling. Het materiaal is niet gevoelig voor temperatuurschommelingen of vocht. Aluminium is bovendien licht en roestvast. Dankzij het uiterst sterke materiaal zijn grote constructies mogelijk met aluminium. Kortom, een keuze voor het leven.

Inbouwrolluik

Traditionele of inbouwrolluiken worden geïntegreerd in een nieuwbouwwoning of bij een ingrijpende renovatie. Er wordt telkens boven het raam aan de binnenzijde een opening gelaten zodat de rolluiken perfect kunnen weggewerkt worden (enkel de onderste lat is zichtbaar van buitenaf).
Aan de binnenzijde worden de rolluiken afgewerkt met een rolluikkast.

PVC

Pvc ramen zijn ramen die zeer goed isoleren en extra versterkt worden met staal zodat de ramen veiliger worden voor inbraak. Die extra beveiliging maakt de ramen ook veel sterker. Ook het kleuraanbod is zeer gevarieerd, alle RAL-kleuren zijn mogelijk van gelakt tot generfd of gladde kleurfolies

Voorzetrolluik

Voorzetrolluiken zijn ideaal wanneer er aanvankelijk geen rolluiken voorzien waren en u er nadien toch wenst te plaatsen. Deze rolluiken kunnen gemakkelijk, zonder enige aanpassing van uw gevel geplaatst worden, dit op of tussen de gevel, zonder kap- of breekwerk.

quote dark 2 | Schrijnwerkerij Braem Philip

Stop looking at the walls, look out the window.

- karl pilkington